Kraj agonije

Nakon 440 dana za gradonačelnika Mostara izabran Lj. Bešlić iz HDZ-a

ljubo bešlić
VL
18.12.2009.
u 19:55

Bešlić je izabran u trećem krugu glasovanja, tajnim izborom i takozvanom običnom većinom koja je nametnuta posljednjom odlukom visokog predstavnika Valentina Inzkoa.

Nakon 440 dana Mostar je danas konačno dobio gradonačelnika. Ljubo Bešlić iz HDZ-a BiH pobijedio je sa 17 glasova mostarskih gradskih vijećnika, što je bilo dovoljno da iduće tri godine bude na čelu grada na Neretvi.

Njegov protukandidat Suad Hasandedić dobio je 15 glasova, a troje je vijećnika bilo suzdržano. Kandidat NS Radom za boljitak Marko Romić ispao je nakon prvog kruga sa sedam dobivenih glasova. Bešlić je izabran u trećem krugu glasovanja, tajnim izborom i takozvanom običnom većinom koja je nametnuta posljednjom odlukom visokog predstavnika Valentina Inzkoa.

U roku tri dana trebao bi biti prihvaćen proračun grada za ovu godinu, a onda će početi rasprava o proračunu za 2010.

Ključne riječi

Komentara 16

SA
Savjest
08:45 19.12.2009.

Prema prezimenima islamizirani Vlah izgubio od pokatoličenog muslimana (\"beşli\" je \"švorc\" u turskom) i sad formalno imamo hrvatsku pobjedu nad Bošnjacima, a za sve je kriv Herr Valentin Inzko koji je donio neke tamo odredbe protiv Hrvata, pardon protiv pokatoličenihh muslimana! Bosno, Bosno i (Hercegovino), vratite konačno bar malo razuma u svoje usijane glave!

SM
sudo.m
12:37 19.12.2009.

Ploto,mozda bi ti volio da se naprave torovi po Mostaru? Zbog tebe i takvi kao sto si ti i jeste kako jeste.Lude glave osvjestite se!!!!! Tolerancija!!! Respect!!! Tebi nepoznati pojmovi?!

DU
Deleted user
08:44 19.12.2009.

jos da mu zamjenik bude Halid Beslic ,onda bi svi bili zadovoljni

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?