Galatasaray-SCHALKE

Navijačko ludilo u Istanbulu, Drogba tvrdi: Osvojit ćemo LP!

'19.05.2012., Muenchen, Njemacka - Finalna utakmica Lige prvaka, FC Bayern Muenchen - Chelsea FC. Chelsea je osvojio Lgu prvaka boljim izvodjenjem jedanaesteraca 5-4, nakon sto je u regularnom dijelu
Goran Stanzl/PIXSELL
20.02.2013.
u 10:07

- Schalke je najlakši protivnik kojeg smo mogli dobiti, sve ovisi o nama - smatra Sneijder

Stadion Galatasaraya danas će gorjeti, nakon dolaska Drogbe i Sneijdera nogometno ludilo u Istanbulu postalo je još veće. Temperamentni Turci praktički su prekrižili Schalke pa već gledaju prema četvrtfinalu.

Turski dnevnik Sabah na naslovnici donosi: \"Slijedi prvi nokaut\".

Možda i s pravom podcjenjuju Schalke jer njemačka momčad stiže bez čak sedmorice ozlijeđenih igrača, a Huntelaar nakon dvotjedne stanke tek je jučer počeo trenirati.

Dobili potrebno iskustvo

Atmosferu među navijačima Galatasaraya podgrijala je i izjava Didiera Drogbe:

– Prošle sam godine naučio kako osvojiti Ligu prvaka, a ove ću sezone to ponoviti. Siguran sam da možemo osvojiti natjecanje.

I drugo veliko pojačanje Galatasaraya Wesley Sneijder zna kako je to osvojiti Ligu prvaka. Pehar je podignuo s Interom 2010. godine.

– Bilo mi je jako teško bez Lige prvaka ove sezone, zato sam sretan što sam stigao u Galatasaray. Svaka čast Schalkeu, ali mi ćemo ovisiti sami o sebi. Na našem travnjaku sve osim pobjede bilo bi razočaranje za nas – poručio je Sneijder i dodao:

– Iskreno, imali smo sreće sa ždrijebom, dobili smo možda i najlakšeg pobjednika skupine, no to ne znači da ćemo podcijeniti Schalke.

Podsjetimo, Schalke je u skupini završio ispred Arsenala, Montpellierea i Olympiacosa, dok je ispred Galatasaraya bio samo Manchester United.

Yilmaz: Tko je tu lud?

Obrani Schalkea glavobolju neće zadavati samo Drogba i Sneijder nego i Burak Yilmaz koji sa šest golova dijeli mjesto najboljeg strijelca Lige prvaka s Cristianom Ronaldom.

– Da mi je netko prije mjesec dana rekao da ću protiv Schalkea igrati u tandemu s Drogbom, rekao bih mu da je lud. Didier je svjetska klasa, već se adaptirao – pohvalio je Yilmaz Drogbu koji je ovoga petka u debiju za Galatasaray zabio gol već nakon pet minuta.

Legendarni turski nogometaš Hakan Sükür kaže da ga zabrinjava prevelika euforija oko Galatasaraya:

– Schalke je prava njemačka disciplinirana momčad i može kazniti svaku pogrešku. Također, Sneijder je još daleko od top-forme jer ove je sezone jako malo igrao.

Prošle je sezone Drogba osvojio naslov Lige prvaka s Chelseajem

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije