PROPAO PLAN

Nespretni pljačkaš crpke sam sebe ranio iz pištolja

pljacka (1)
Žarko Bašić/pixsell
16.08.2010.
u 08:09

Kriminalistička policija iz Doboja odmah je o svemu obavijestila kolege iz Federacije BiH, koji su priveli osumnjičene i predali ih policiji

Policija je uhitila A. J. i M. J. iz Odžaka i V. M. iz Bugojna zbog sumnje da su opljačkali benzinsku crpku Slavuljica petrol u Podnovlju kod Doboja, odakle su ukrali oko 680 maraka, Trojica maskiranih razbojnika ušla su u unutrašnjost crpke i uz prijetnju pištoljem natjerala radnika crpke da im preda utržak. Lopovi su odnijeli dnevni utržak i pobjegli u nepoznatom smjeru. Međutim, prilikom bijega nervozni pljačkaš V. M. nehotice je sam sebe ranio iz pištolja, pa su ga partneri odvezli u Hitnu pomoć u Zenici, što je odmah dojavljeno policiji.

- Pokrenuta je istraga i razbojnici su ubrzo identificirani. Kriminalistička policija iz Doboja odmah je o svemu obavijestila kolege iz Federacije BiH, koji su priveli osumnjičene i predali ih policiji. Tijekom obrade osumnjičeni su u potpunosti priznali da su opljačkali benzinsku crpku. Osim priznanja, otkriveni su i čvrsti materijalni dokazi, a kod osumnjičenih je pronađen dio ukradenog novca, točnije 400 konvertibilnih maraka. Ostalo su potrošili - kažu iz policije. Osumnjičeni su predani Okružnom tužiteljstvu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojstva, a nakon saslušanja dežurni tužitelj Slavko Krulj zatražio je da im se odredi jednomjesečni pritvor. Odluka će biti obznanjena danas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije