Katastrofalno stanje

Neumljani počeli napuštati grad jer više dana nema struje, telefona ...

Neum u snijegu
Facebook
07.02.2012.
u 12:22

Načelnik Matuško ipak najavio da će se osposobiti napajanje električnom energijomu dan, dva

Načelnik općine Neum, Živko Matuško, kazao za medije da će ponovo dobiti električnu energiju danas ili sutra. Neumske gradske vlasti očekuju da će se ponovo uspostaviti napajanje grada električnom energijom koji je, nakon što je srušeno devet dalekovoda, ostao bez struje.  Načelnik Matuško kazao je da su mnoga sela već dobila električnu energiju.Veliki broj Neumljana je napustio grad u prethodnim danima u potrazi za toplijim domovima.
Pomoć iz Metkovića i Dubrovnika
- Pojedini ljudi su otišli u svoje vikendice na planinama, jer ih tamo očekuju drva. Neum je zapravo jedna ledena oaza. Led je svuda. Na mobitelima se ne može pronaći nijedna domaća mreža. U prekidu je bio i telefonskoi promet, ali dobra vijest je da je počelo uključenje lokalne mreže. Načelnik Matuško je kazao da je opskrba namirnicama olakšana nakon što je cesta prema Neumu otvorena, te da su pekare počele raditi, dok su prodavnice otvorene danonoćno. Pomogli su im susjedi iz Dubrovnika i Metkovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?