Ročište

Nevenki Jurak i Aniti L. Papeš određen jednomjesečni pritvor

jurak
Screenshot: HTV
11.08.2010.
u 11:47

Sudac istrage odredio je mjesec dana istražnog zatvora zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Po završetku ročišta obje su prepraćene u Remetinec.

Nevenki Jurak i Aniti Lončar Papeš sudac istrage odredio je mjesec dana istražnog zatvora zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Po završetku ročišta obje su prepraćene u Remetinec.

Nevenka Jurak, vlasnica tvrtke Fimi media koja je s državnim tvrtkama sklapala milijunske poslove, bliska prijateljica Mladena Barišića, ravnatelja Carinske uprave i bivšeg rizničara HDZ-a, uhićena je u ponedjeljak u Primoštenu i sprovedena na ispitivanje u sjedište USKOK-a.

Uhićenjem "uspješne" poduzetnice povećao se popis osoba čiji su prsti umočeni u pekmez, a uživali su izuzetno povjerenje premijera Ive Sanadera. Prije desetak dana, podsjetimo, u Remetincu je zbog mita završio i Željko Kljaković Gašpić, bivši član HEP-ove uprave, blizak bratu nekadašnjeg šefa Vlade don Vinku Sanaderu koji je, prema tvrdnjama hepovaca, svojedobno aktivno sudjelovao u kreiranju kadrovske križaljke u poduzeću.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije