Zdravko Ivanović

‘Nikad nikome ne bih ovo poželio!’

utopljenik
VL FOTO
05.04.2012.
u 12:27

Velika bol vlada u obitelji nesretno stradalog Nemanje Ivanovića koja je izgubila svaku nadu

Specijalci Federalne uprave policije i ronioci su jučer pretraživali korito rijeke Neretve nizvodno od Starog mosta, točnije na lokaciji Lučkom mosta i Kamenice, ali nisu pronašli tijelo nesretnog 22- godišnjeg Nemanje Ivanovića, studenta druge godine Prirodno- matematičkog fakulteta (PMF) u Sarajevu, potvrdio je Srećko Bošnjak, načelnik Kriminalističke policije MUP-a HNŽ-a. Ivanović se u subotu kupao ispod Starog mosta, i to dok je bio na jednodnevnom izletu u Mostaru sa skupinom studenata iz Istočnog Sarajeva, pa ga je hladna rijeka povukla na dno.

Velika bol vlada u obitelji Ivanović, a otac Zdravko ponavlja kako nikad nikome ne bi poželio da mu se dogodi ovakva tragedija koja je njih iznenada zadesila. Kaže da čekaju, iako sami ne znaju što, jer su izgubili svaku nadu da je njihov sin živ.

- Eto, čekamo da ga ljudi pronađu pa da ga dostojanstveno pokopamo. Bio je tako skroman mladić, dobar i pošten, tužno će otac Zdravko. Trenutak nepažnje bio je dovoljan da se čitava obitelj zavije u crno. I Nemanjini prijatelji za njega imaju samo riječi hvale.

- Ivanović je s još 150 studenata Prirodoslovno-matematičkog fakulteta došao na ekskurziju u Mostar. Nakon obilaska grada, on je sa skupinom svojih prijatelja odlučio doći do obale Neretve i okupati se. Nakon što je ušao u ledenu vodu, rijeka ga je ponijela prema Lučkom mostu. Dok ga je vodena struja nosila, prijatelji su vidjeli kako maše rukama i traži pomoć, da bi u jednom trenutku jednostavno nestao, podsjećaju očevici.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije