u-21 reprezentacija

Niko Kovač: Radi sigurnosti moramo što prije postići pogodak

Niko Kovač (1)
Duško Marušić/Pixsell
09.10.2013.
u 15:04

- Više-manje svi su zdravi. Perica nije stigao zbog bolesti, a vidjet ćemo koliko će Rebić i Mišić moći protiv Švicarske

Hrvatska U-21 reprezentacija nastavlja s kvalifikacijama za Euro 2015. U trećem kolu u Kranjčevićevoj će ugostiti Lihtenštajn.

"Više-manje svi su zdravi. Perica nije stigao zbog bolesti, a vidjet ćemo koliko će Rebić i Mišić moći protiv Švicarske. Za Lihtenštajn nisu u planu", izdvojio je za početak izbornik Hrvatske U-21 Niko Kovač, a prenosi HNS.

Sastav za Lihtenštajn nije želio iznositi u javnost, ali već ima zacrtanu početnu jedanaestoricu: "99 posto sam siguran tko će početi u četvrtak. Bit će teško protiv Lihtenštajna, oni su čak devet golova primili poslije 60. minute. Dok imaju snage, bore se i daju sve od sebe, igraju bunker i moramo biti strpljivi. Bilo bi dobro riješiti utakmicu u svoju korist već u prvom dijelu, ali nećemo gubiti živce. Napast ćemo kvalitetno i pokušati doći do prilika i golova".

"Ako što prije zabijemo pogodak, dobit ćemo na sigurnosti. Priliku će možda dobiti i neki igrači koji nisu nastupili u prošlim utakmicama, a vodit ćemo računa i o dvoboju sa Švicarskom", nastavio je Niko Kovač.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?