Tenis

Nikola Čolak pobijedio Ivana Čolaka, a Jarak Igora Musu

Tenis
06.09.2012.
u 10:13

Na turniru je nastupilo 75 veterana - rekreativaca iz Hercegovine i Hrvatske

Pobjednici teniskog turnira veterana-rekreativaca Babolat Open 2012., što se održao na terenu širokobriješkog Teniskog centra Njivice, su Širokobriježanin Nikola Čolak i Dalibor Jarak iz Čapljine. Nikola Čolak u starosnoj kategoriji do 35 godina u finalu rezultatom 2:0 pobijedio je Ivana Čolaka Ciku iz Širokog Brijega.

Atraktivni potezi

Dva Širokobriježana, provjerenog teniskog talenta, oduševila su atraktivnim potezima i izmamljivali pljesak nazočnih zaljubljenika u bijeli sport. Nikola je u polufinalu pobijedio Dinu Dževlana iz Ljubuškog, a drugi Čolak trijumfirao je protiv Tome Alerića iz Vinkovaca. U starosnoj kategoriji iznad 35 godina Dalibor Jarak u finalnom dvoboju savladao je Igora Musu, prošlogodišnjeg pobjednika ovog turnira u istoj kategoriji, rezultatom 2:1. Jarak je u polufinalu bio bolji od Vite Ćorića, a Musa je finale izborio pobjedom protiv Ante Marića. Pobjedničke pehare najboljima uručio je Miro Kraljević, načelnik Širokog Brijega. Na turniru nastupilo je 75 teniskih veterana-rekreativaca iz Širokog, Mostara, Čapljine, Gruda, Ljubuškog, Opuzena i Vinkovaca, a igralo se na dva dobivena seta. Turnir je bio jako posjećen, finalna večer privukla je više od sto teniskih zaljubljenika.

- Bilo je na turniru odličnog tenisa, a važnije od svega druženje je zaljubljenika u ovaj lijepi sport – kazao je Nikola Čolak. Ivan Čolak Cika čestitao je kolegi i prijatelju na pobjedi. - Svake godine nas je na turniru sve više i više, što me posebno veseli – dodao je Ivan. Dalibor Jarak bio je oduševljen posjetom.

- Zadovoljan sam svojom igrom i pobjedom izborenoj protiv veteranskih asova, kao što su Musa, Ćorić, Marić, Markota – naglasio je pobjednik turnira u kategoriji iznad 35 godina.

Druženje nakon turnira

Igor Musa koji je sportsku slavu stekao kao nogometaš veliki je zaljubljenik u tenis. Nekadašnji nogometaš splitskih „bilih“ mušketir je bijelog sporta u Hercegovini.

- Bio je ovo moj treći nastup na ovom turniru. Lijepo je ponovo doći ovdje, svi se već odlično poznajemo. Zanimanje za turnir je sve veće pa će Toša i ekipa iz Teniskog centra Njivice za buduće turnire morati osigurati više sjedećih mjesta – kazao je Igor Musa. Nakon finalnih dvoboja upriličeno je druženje uz tepsije ispod peke, zlatne kapi te priče o teniskim zgodama i nezgodama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?