Tragična nesreća

Nisu spazili prijatelja koji je zaspao pod vozilom

FIAT
02.07.2012.
u 10:46

Kotači su nesretnom mladiću prešli preko glave i prsnog koša

Nesreća na rijeci Uni šokirala je lokalno stanovništvo u Bihaću, nakon što je potvrđeno da je smrtno stradao dvadesettrogodišnji Rusmir Hodžić.

Dvije verzije priče


Prema jednoj od priča, Rusmir se večer prije zabavljao zajedno s ostalim prijateljima, s kojima se uvijek družio i često znao doći odmoriti uz rijeku. U kasnim satima, Hodžić je zaspao iza automobila, što nitko od prijatelja nije primijetio jer su svi već bili pomalo umorni. Ujutro kada su se probudili, jedan od vozača je odlučio upaliti automobil i donijeti neke namirnice iz obližnje trgovine. Nažalost, nije primijetio da se iza automobila nalazio Rusmir, koji je još spavao. Izlazeći automobilom u rikverc, vozač je nesretnome Hodžiću prešao preko glave i grudnog koša. Nesretni mladić je automobilom Hitne pomoći prevezen u bihaćki Dom zdravlja, a zatim i u Županijsku bolnicu, ali su ozljede bile kobne. Postoji i verzija priče da je Rusmir s djevojkom u jutarnjim satima krenuo na lokalno kupalište u želji za osvježenjem, no u toj verziji ima dosta kontradiktornosti.

Tuga u Bihaću

Prema za sada dostupnim informacijama, preko nesretnog Hodžića prešao je automobil “fiat” stranih registracijskih oznaka. Hitna pomoć brzo je reagirala, a kada su stigli na mjesto događaja, Hodžića je na rukama držao očevidac. Brzo je transportiran u Županijsku bolnicu Dr. Irfan Ljubijankić gdje ga je primila dežurna liječnica Marija Šantić. Zadobivene ozljede ipak su bile preteške da bi uspio preživjeti, te je u 11.40 preminuo od posljedica nesreće. Tuga u obitelji i među prijateljima pokojnog Hodžića, kojega opisuju kao mirnog i druželjubljivog mladića, koji je svima rado izlazio ususret. Prijatelji s kojima je bio u trenutku nesreće, u stanju su velikog šoka. Marijan Šimić, vršitelj dužnosti policijskog načelnika MUP-a Unsko-sanske županije, kazao je da se ovdje radi o nesretnom slučaju. - Jednostavno, nisu znali da je tu zaspao - kazao je Šimić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije