masakr u srbiji

Nitko ne želi urnu s ostacima monstruma koji je ubio 13 ljudi

masakr u Srbiji (1)
Davor Javorovic/PIXSELL
03.05.2013.
u 08:17

Bogdanović je kremiran jer nitko od rođaka i susjeda nije želio da se on pokopa na istom groblju kraj žrtava, pa je netko od rodbine potpisao zahtjev za kremiranje

Nitko ne želi preuzeti urnu s pepelom monstruma koji je ubio 13 ljudi Urnu s pepelom Ljubiše Bogdanovića (60), koji je 9. travnja ubio 13 svojih rođaka i susjeda među kojima i dvogodišnjeg dječaka u Velikoj Ivanči kod Mladenovca u Srbiji, još nitko nije preuzeo s beogradskog groblja Lešće gdje je 16. travnja u tajnosti kremiran, doznaje beogradski Alo! Bogdanović je kremiran jer nitko od rođaka i susjeda nije želio da se on pokopa na istom groblju kraj žrtava, pa je netko od rodbine potpisao zahtjev za kremiranje.

Iz uprave groblja Lešće poručuju da ako obitelj u sljedećih šest mjeseci ne preuzme urnu, pepeo monstruma koji je "ratovao" i u Hrvatskoj bit će razasut u Vrt sjećanja na beogradskom Novom groblju, ali bi u tom slučaju na tom mjestu stajalo njegovo ime i prezime, a rodbina to nipošto ne želi jer hoće izbrisati sve tragove postojanja osobe koja je učinila strašan zločin i osramotila obitelj. No, obitelj može njegovu urnu pohraniti na nekom drugom groblju, bez imena na grobu već samo uz broj ili oznaku.

>> Javorka Bogdanović još ne zna za pokolj koji je počinio njen suprug

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije