EUROPSKA LIGA

Njemački predstavnik bi donio dodatnu zaradu Zrinjskom

zrinjski
Stole Lasić
13.07.2010.
u 08:29

Siguran sam kako, primjerice, njemački predstavnici uvijek otkupljuju TV prava. Tada bi, osim atraktivnog protivnika, klub mogao dodatno zaraditi - rekao je vratar Zrinjskog Igor Melher

Polako se primiče novi europski susret za mostarski Zrinjski. Napetost u taboru mostarske momčadi je puno manja nego protiv Tobola, što je i razumljivo, jer ovoga puta Zrinjski će snage odmjeriti s amaterskom momčadi iz San Marina.

Pristup bez popusta

Ipak, pristup na terenu, bez obzira što je riječ o nominalno slabijim protivnicima, sigurno neće biti nimalo blaži. Plemići su svjesni kako u Europi imaju posebnu obvezu prema navijačima i svojim sponzorima uvijek se prikazati u što boljem svjetlu.

- Istina je da o Tre Penneu u ovom trenutku ne znamo gotovo ništa. Oni bi, prema nekim saznanjima, trebali biti slabija momčad od naše, ali zbog toga ih sigurno nećemo podcijeniti. Riječ je o europskim susretima koji uvijek sa sobom nose poseban motiv i jasno je da nećemo ništa željeti prepustiti slučaju. Za sve nas europske utakmice su poseban motiv i svi se želimo dokopati tog 3. kola kvalifikacija koje nam može donijeti puno atraktivnije protivnike, kazao nam je prvi vratar plemića Igor Melher.

TV prava

Zrinjski se posljednjih dana poduzeo pronaći nekih informacija o snazi momčadi iz San Marina. Informacije govore kako to nije momčad koja bi mogla ugroziti plemiće, ali kako ništa ne bi prepustili slučaju, radi se na traženju i snimaka utakmica te momčadi.

Melher tvrdi kako protivnici poput Liverpoola i Juventusa jesu mamac, ali kako bi on preferirao momčad poput Stuttgarta koja, osim renomea, donosi i gotovo siguran otkup TV prava za susrete.

- Siguran sam kako, primjerice, njemački predstavnici uvijek otkupljuju TV prava. Tada bi, osim atraktivnog protivnika, klub mogao dodatno zaraditi, dodao je Melher.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije