Intervju

Nove poticajne mjere za kvalitetnije gospodarstvo ZHŽ-a

Ivica Ćorić
03.04.2013.
u 10:41

Ministarstvo se usmjerava na razvoj gospodarskih zona u županiji, a cilj je i olakšati poduzetničku aktivnost svima, a osobito mladima i nezaposlenima

Gospodarstvo Zapadnohercegovačke županije unatoč globalnoj gospodarskoj krizi i dosta složenoj situaciji u Federaciji BiH, već godinama postiže dobre rezultate zahvaljujući najviše kvalitetnim poduzetnicima i njihovim djelatnicima. Vidljivo je da se poduzetnička klima mijenja nabolje i da političari postaju svjesni važnosti snažnog i stabilnog gospodarstva. O aktualnoj situaciji, radu Ministarstva gospodarstva, te budućim aktivnostima za Večernji list govori ministar ovog resora Ivica Ćorić.

Što će biti Vaš budući plan za gospodarstvo ZHŽ-a?

Svakako biti u punom smislu “servis gospodarstvo” i svojim mjerama i aktivnostima olakšati poslovanje. Moje namjere i radnje u idućem razdoblju usmjerit će se prema razvoju gospodarskih zona u županiji i raditi na promjeni strukture gospodarstva u korist proizvodnih djelatnosti i izvoza. Ja kao ministar, a i ministarstvo pod mojim vodstvom činimo sve da gospodarstvenicima budemo rješenje problema, a ne uzrok.

 

Ostatak intervjua pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?