Što se događa?

Novi kvarovi na Boeingu 787; Japanci prizemljili 17 zrakoplova

dreamliner 787
Arhiva VL
16.01.2013.
u 08:31

Iz All Nippon Airlines (ANA) priopćili su da su prizemljili 17 svojih Boeinga 787, a jedan je danas morao prisilno sletjeti na zapadu Japana, u Takamatsu.

Nastavljaju se problemi sa zrakoplovima Boeing 787 Dreamliner te su dva japanska avioprijevoznika prizemljila sve te zrakoplove iz svoje flote nakon čak šest tehničkih problema u samo dva tjedna.

Iz All Nippon Airlines (ANA) priopćili su da su prizemljili 17 svojih Boeinga 787, a jedan je danas morao prisilno sletjeti na zapadu Japana, u Takamatsu. Svih 129 putnika i osam članova posade evakuirani su zbog dima u kabini aviona. Iz Japan Air Lines Co Ltd (JAL) priopćili su da otkazuju sve današnje letove Dreamlinera zbog sigurnosnih razloga.

U petak je na jednom zrakoplovu  japanskog avioprijevoznika ANA otkriveno curenje ulja na pisti zračne luke Miyazaki u južnom Japanu. Isti dan prijavljeno je i oštećenje stakla kokpita na drugom zrakoplovu.

>>Boston: Curenje goriva i požar prizemljili dva Boeinga 787

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije