uhićeni istog dana

Novi šok u Indiji: Šestorica silovala ženu pred mužem u bolnici

indija,silovanje
Reuters/PIXSELL
22.01.2013.
u 09:34

Silovana je 25-godišnjakinja i to nakon što je njezin muž zavezan za drvo. Bio je prisiljen gledati zlostavljanje.

Još jedno barbarsko grupno silovanje potreslo je u ponedjeljak Indiju. Novi bestijalni napad na ženu dogodio se u bolnici u okrugu Mayurbhanj. Tamo su šestorica muškaraca silovala 25-godišnjakinju nakon što su najprije svladali njezina muža. IBNlive piše da je žrtva u pratnji supruga došla u bolnicu kako bi posjetila brata koji je stradao u nesreći. U večernjim satima počela su je maltretirati šestorica muškaraca na što je reagirao njezin suprug. Nasilnici su ga potom svladali i zavezali za obližnje drvo te pred njim silovali ženu.

Nakon zločina suprug je otišao na policiju i prijavio slučaj. Silovatelji su ubrzo uhvaćeni i poslani na liječnički pregled. Identificirani su kao Kundan Mukhi (33), RaghBiswal (19), Gopi Mukhi (19), Balaram Mukhi (27), Sibaram Ghadei (20) i Chandan Mukhi (20).

Ubrzo nakon njihovih uhićenja počeli su prosvjedi u tom gradu, a javnost ponovo traži da se silovatelje što prije privede ruci pravde kao i da se žrtvama napada i silovanja isplati odšteta.

>>Indija iščekuje 'brzo' suđenje silovateljima studentice

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije