žele vješanje

Obitelj indijske žrtve silovanja traži da se ubojice smaknu

indijka
AFP/Pixsell
31.12.2012.
u 08:57

Borba je tek počela. Želimo da ih objese i borit ćemo se za to do kraja, kazao je brat preminule 23-godišnjakinje

Obitelj Indijke koja je u subotu podlegla teškim ozljedama zadobivenim tijekom brutalnog silovanja, koje su 16. prosinca počinila šestorica muškaraca u autobusu u New Delhiju, zatražila je da se zločinci smaknu, javlja Telegraph.

– Borba je tek počela. Želimo da ih objese i borit ćemo se za to do kraja – kazao je brat stradale 23-godišnjakinje čije je tijelo prekjučer iz singapurske bolnice dopremljeno u Indiju gdje je kremirano i pokopano. Shrvani su i majka i otac zlostavljane djevojke. Pokušavaju se suočiti sa stvarnošću.

– Žena mi već dva tjedna nije jela. To je previše bolno. Nisam otišao u njenu sobu, još uvijek ne mogu pogledati njene stvari – kazao je otac te dodao da ne može vjerovati kako više nikada neće čuti njezin glas. Iako indijski zakon dopušta smrtnu kaznu, za njom se u praksi rijetko poseže. Jednini zabilježen slučaj pogubljenja osumnjičenika u posljednjih osam godina jest onaj Mohammeda Ajaba Kasaba obješenog prošlog mjeseca zbog terorističkog napada u Mumbaiju.

>>Pokopana Indijka koja je umrla nakon brutalnog silovanja

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?