Banja Luka

Ocu sin poginuo, a vlasnik ga pitao tko će mu platiti polomljenu šljivu

Nesreća
28.10.2013.
u 09:10

Dvojica 
studenata survala se u korito rijeke, a jedan od njih je podlegao

Dvojica devetnaestogodišnjih Banjolučana doživjela su kobnu nesreću, kada su automobilom sletjeli u rijeku Vrbanju, u naselju Zlatni Vir, rečeno je u Centru javne sigurnosti Banja Luka.

Trenutak nepažnje

U samo jednom trenutku nepažnje, tragedija se odigrala jučer u 1.15 sati u mjestu Zeleni Vir na putu Banja Luka – Teslić, automobil renault sletio je s ceste iz za sada neutvrđenih razloga, a jedan od njih je, unatoč višesatnim nastojanjima liječnika, podlegao u bolnici. Naime, kako je potvrdio dežurni liječnik Nebojša Šajinović,19-godišnji student banjolučkog Elektrotehničkog fakulteta, preminuo je oko podne od teških ozljeda, a radilo se o višestrukim prijelomima kostiju tijela i lobanje

- Njegov sugrađanin i vršnjak Đuro Škondrić koji je bio suputnik u automobilu teško je ozlijeđen i zadržan je na liječenju na Odjelu traumatologije Kliničkog centra.

Ljutiti vlasnik


U policiji su rekli da se ova nesreća dogodila kada je renault scenic, koji je vozio nesretni Šajinović, prema svemu sudeći zbog prevelike brzine, sletio s ceste u korito rijeke Vrbanje i više puta se prevrnuo do obale, gdje se potpuno smrskano najposlije i zaustavilo. Ono što je na mjestu stravičnog prizora dodatno šokiralo članove obitelji i prijatelje koji su sa suzama u očima obilazili olupinu, jeste ponašanje nepoznata im čovjeka koji je tvrdio da je vlasnik zemlje uz obalu rijeke Vrbanje, preko koje je doslovno preletio automobil renault u kojem su bila dvojica mladića, napao je jučer oca pokojnog mladića Nebojše Šajinovića. Iako su mu svi govorili da njegovo ponašanje nije u redu, nepoznati čovjek je potrčao prema automobilu u kojem je bio otac mladića koji je bio shrvan bolom, te mu se obratio “Tko će platiti štetu za moju polomljenu šljivu?”. Prisutni nisu mogli vjerovati u njegovu bezdušnost pa su ga, nakon kraće stanke, odvukli od ožalošćena oca. Prema njihovom kazivanju, mladići su se vraćali kućama iz noćnog provoda, a svemu je, navode, pridonijelo i vozačevo neiskustvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije