Natjecanje u Grčkoj

Odak, Mandarić, Biokšić i Lana Džidić predstavljaju SKK Neretva

karate
VL FOTO
07.05.2010.
u 15:38

Članovi bh. vrste trebali su u Atenu ići zrakoplovom, ali su zbog nereda u grčkoj prijestolnici otputovali autobusom

Članovi Sveučilišnog karate kluba Neretva iz Mostara Mate Odak, Toni Biokšić, Oliver Mandarić i Lana Džidić otputovali su u Grčku gdje će za reprezentaciju BiH nastupiti na seniorskom prvenstvu Europe, koje se održava 7., 8. i 9. svibnja u Ateni. Odak će nastupiti u pojedinačnoj konkurenciji, dok će Biokšić i Mandarić nastupiti za mušku vrstu, a Lana Džidić će nastupiti za žensku vrstu.

Mandarić i Odak su već iskusni seniori i osvajači europskih i svjetskih medalja, dok Biokšić i Lana Džidić, nakon što su prije dvije godine osvojili juniorske europske medalje na EP u Trstu, debitiraju za seniorsku vrstu na velikom natjecanju. Reprezentacija je zbog problema sa štrajkom i prosvjedima u Grčkoj umjesto zrakoplovom 5. svibnja u jutarnjim satima za Atenu otputovala autobusom.

Ovo je dosad najveći broj seniorskih reprezentativaca članova SKK Neretva koji nastupa na Europskom prvenstvu, a činjenica koja govori o rezultatima ovoga kluba je i da je na europskom kadetskom i juniorskom prvenstvz nastupilo pet članova kluba i da je osvojena brončana medalja. Članove kluba na natjecanju će uz izbornike Suada Ćupinu i Fikreta Selmana pratiti i šef stručnog stožera Neretve Miroslav Klepić.

Odak, Biokšić i L. Džidić su vrlo dobri studenti treće godine Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, a Mandarić je diplomirao na istom fakultetu i upisao je poslijediplomski specijalistički studij.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije