NEMA VLASTI

OHR će nametnuti odluke o privremenom financiranju?

Inzko
AFP
04.01.2011.
u 15:31

U OHR-u naglašavaju da su entitetske vlade u okvirima svojih nadležnosti dužne blagovremeno osigurati neometano funkcioniranje javnih financija

Ured visokog predstavnika (OHR) apelirao je danas na sve odgovorne da osiguraju uvjete za formiranje Doma naroda Federalnog parlamenta, te time i neometano financiranje Federacije BiH.

- Kako bi se zaštitili interesi građana, pogotovo onih najugroženijih, OHR apelira na sve odgovorne da stvore uvjete za formiranje Doma naroda FBiH i da osiguraju neometano financiranje na nivou FBiH", rekla je glasnogovornica Ureda specijalnog predstavnika EU (EUSR) Jamila Milović-Halilović, komentirajući mogućnost da OHR nametne odluku o privremenom financiranju FBiH za prva tri mjeseca.

U OHR-u naglašavaju da su entitetske vlade u okvirima svojih nadležnosti dužne blagovremeno osigurati neometano funkcioniranje javnih financija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?