ZNA TKO JU JE UBIO

Opet se otvorile priče o sumnjivoj smrti Mladićeve kćeri

ratko mladic
arhiva vl
31.05.2011.
u 09:34

- Sve te priče o samoubojstvu su izmišljene. Ubijena je iz političkih razloga, da bi se izvršio pritisak na Ratka - tvrdi Mladićeva biografkinja

Kada je u četvrtak ujutro uhićen Ratko Mladić, jedan od svjedoka uhićenja prepričao je kako je Mladić policajcima dobacio da su mu oni ubili kćer, ali je poslije više za sebe promrmljao "znam ja tko mi je ubio kćer" iako nikada javno nije rekao tko bi to mogao biti.

U izjavi za današnji Press Ljiljana Bulatović, autorica biografske knjige o Mladiću "Raport komandantu", tvrdi kako joj je sam Mladić rekao "da su mu ubili kćer". Ona tvrdi da je Mladić i na "zasjedanju Skupštine Republike Srpske 1994. rekao da mu je kćer ubijena i da je stradala od srpske ruke".

Službena je verzija da se Ana Mladić ubila očevim pištoljem u obiteljskoj kući u Beogradu, navodno zbog nesretne ljubavi.

- Sve te priče o samoubojstvu su izmišljene. Pouzdano znam da je Ana bila u vezi s jednim momkom iz Skoplja, a ne iz Sarajeva. Ona je ubijena iz političkih razloga, da bi se izvršio pritisak na Ratka. Procijenili su da će ga to izbezumiti i da će se zbog toga na ratištu ponašati surovo. Ali Ratko je snažan čovjek i čak ga ni tada nisu uspjeli izbaciti iz takta. Pa on je preživio dva srčana i tri moždana udara - kaže Ljiljana Bulatović.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije