rezultat za novac

Optuženik iz afere Offside, Vinko Šaka, predao se Talijanima

saka
Goran Stanzl/PIXSELL
28.03.2012.
u 17:38

Šaka je u RH prepoznat kao organizator cijele priče oko namještanja utakmica te se nagodio s USKOK-om i osuđen je na godinu dana zatvora. Italija ga traži zbog namještanja utakmica Serie A

Vinko Šaka, pravomoćno optužen u aferi Offside, predao se jutros zajedno s  Alijom Ribičem vlastima u Italiji koje su protiv njega i skupine osumnjičenih pokrenule istragu zbog namještanja utakmica u Italiji, doznaje Novi list.

Šaka i Ribič u Italiju su stigli trajektom. U Anconi ih je dočekala policija i predala ih tužiteljstvu u Cremoni. Došli su u pratnji Šakina odvjetnika Krešimira Krsnika. Ispitat će ih sljedećih dana.

Šaka je u RH označen kao organizator cijele priče oko namještanja utakmica, nagodio se s USKOK-om pa je osuđen na godinu dana zatvora. Italija je, pak, za njim raspisala uhidbeni nalog lani u prosincu zbog osnovane sumnje da je sudjelovao u namještanju utakmica tamošnje lige.

Cijeli članak čitajte ovdje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije