napad knjigom

Optužila Angelu Merkel da se ponaša kao Don Corleone

'German Chancellor Angela Merkel arrives at a session of the Bundestag, the lower house of parliament, that will vote on a Spanish bank aid package in Berlin, July 19, 2012.  Merkel's authority withi
Pixsell
09.09.2012.
u 08:54

Optužbe da je Merkel kriva za uništavanje eura, za opsesiju svojom osobnom političkom moći te za instaliranje autoritarnog režima koji graniči s totalitarizmom političarka je iznijela u knjizi "Kuma"

Njemačka kancelarka Angela Merkel navikla je biti na meti kritika, karikatura pa čak i ismijavanja, no dosad je još nitko nije usporedio s Don Corleoneom.

Dosad, jer je Merkel u knjizi političarke Gertrude Höhler (71) prozvana "kumom". Optužbe da je Merkel kriva za uništavanje eura, za opsesiju svojom osobnom političkom moći te za instaliranje autoritarnog režima koji graniči s totalitarizmom političarka je iznijela u knjizi "Kuma: Kako Angela Merkel rekonstruira Njemačku..." piše The Independent

Höhler je politička veteranka, radila je kao savjetnica kancelara Helmuta Kohla te sjedila u upravnim odborima nekoliko njemačkih i švicarskih kompanija.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

KI
kitikat
21:01 09.09.2012.

ma nije Andja takva,srce od zene

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?