TRAGEDIJA

Otac autom pregazio svoju jednoipolgodišnju kćer

terrano
VL FOTO
29.11.2010.
u 16:06

Željo Badrov, vozeći unatrag terenski automobil nissan terano, pregazio je vlastito dijete koje nije vidio

Na mjesnom katoličkom groblju u Busovači jučer je pokopana jednoipolgodišnja Mirela Badrov. Djevojčicu je dan ranije, u subotu oko12.30 sati, u dvorištu obiteljske kuće u zaseoku Bakije u naselju Putiš usmrtio njezin otac Željo Badrov.

Pošao parkirati u garažu

Užasna tragedija, objasnili su nam u Policijskoj upravi Kiseljak čiji su djelatnici na mjestu tragedije obavili očevid, dogodila se tako što je Željo Badrov, vozeći unatrag terenski automobil terano nissan, pregazio vlastito dijete koje nije vidio.

„On je, vozeći unatrag, pokušao parkirati vozilo u garažu, a dijete koje ga je vjerojatno prepoznalo potrčalo je prema svome ocu koji kćer nije vidio.

Prema preliminarnim rezultatima koje su djelatnici naše kriminalističke policije odmah uradili na mjestu nesreće, Željo Badrov nije bio pod utjecajem alkohola“, kazao nam je Ivo Marušić, načelnik Policijske uprave Kiseljak. Policajci koji su obavili očevid, rekao nam je Marušić, o cijelom slučaju odmah su izvijestili Županijsko tužiteljstvo u Travniku. “Tužitelj Mijo Dujmović nije tražio obdukciju tijela nesretno nastradalog djeteta. Uzeo je uzorak krvi od oca i poslao ga na vještačenje, a rezultati će biti poznati za 15-ak dana. Ono što trenutačno za oca možemo kazati jest da je u šoku.

Ne može objasniti

Toliko je potresen da nije u stanju precizno objasniti što se dogodilo“, kazao je Marušić.

Analiza uzoraka krvi trebala bi pokazati je li otac u trenutku tragedije bio pod utjecajem bilo čega što bi moglo utjecati na njega i umanjiti mu sposobnost vožnje. Zasad se pretpostavlja da Badrov jednostavno nije uočio vlastitu kćer, a za ovu užasnu tragediju bio je potreban tek jedan jedini trenutak nepažnje ili slučajnosti zbog koje otac nije ni mogao vidjeti djevojčicu.

Nastradala Mirela najmlađe je dijete u obitelji.

Ima još dvije sestre, a osim njezine obitelji, ova je nesreća, čija je žrtva jednoipolgodišnja djevojčica, u crno zavila i njezin rodni kraj.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
park
21:06 29.11.2010.

Utiravat kola u sobu , nema druge . Policija se uokolo voza , nemaju oni pojma , sve sami \"obrazovani i školovani\" ljudi.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?