NAPAD

Otac šakom udario liječnika koji mu je ‘pregledavao’ kćer!

pula, napad
Duško Marušić
20.09.2010.
u 08:21

Pacijentica (20) se žalila na bolove u trbuhu pa je osumnjičila liječnika opće prakse za bludničenje

U prostorijama Doma zdravlja Vitez navodno se dogodio seksualni incident koji je ‘otkriven’ nakon što je ljutit čovjek tamo upao i šakom u glavu snažno udario liječnika opće prakse. Tek po dolasku policije se ispostavilo da je iznenadni udarac u glavu ‘zarađen’ jer je nagli otac osumnjičio liječnika za bludničenje nad njegovom kćeri pa ga i udario. Naime, spočitavo mu je da prethodno po intimnim dijelovima tijela dodirivao njegovu 20-godišnju kćer.

Iza zatvorenih vrata

Iza za javnost zatvorenih vrata Policijske uprave Vitez, jučer je, nakon dugog i mučnog postupka i ispitivanja pacijentice, okončan informativni postupak, a uz aktere spora, saslušan je i medicinski tehničar, koji se u sporno vrijeme nalazio u susjednoj prostoriji. Danas bi se trebala donijeti odluka o mogućim kaznenom sankcijama. Ukoliko se sumnje pokažu točnima, liječnik bi mogao završiti i na optuženičkoj klupi.

Prema neslužbenim informacijama, djevojka je opisala i potvrdila da ju je liječnik tijekom pregleda dodirivao onako kako to liječnik ne bi smio raditi. S druge strane, prozvani liječnik je sve opovrgavao, tvrdeći da djevojku nije dodirivao na seksualno eksplicitan način, nikako po intimnim dijelovima tijela, za što ga je pacijentica, učestalo ponavljajući, teretila.

U prilog tvrdnji djevojke svjedočio je i njezin otac kojem se kći povjerila. Događaj koji tereti liječnika zbivao se u subotu oko 10 sati, kad je djevojka zatražila medicinsku pomoć zbog jakih bolova u trbuhu. U njezinoj prijavi stoji da je liječnik, kao stručna osoba, iskoristio svoj položaj i počinio bludne radnje zavlačeći ruku u gaćice.

Tko govori istinu?

- Od samog početka javnog raspleta događaja, točnije od očeva fizičkog nasrtaja, osumnjičeni je u potpunosti negirao bilo kakvo nedjelo, odnosno radnju koju mu stavljaju na teret. Pokrenuta istraga bi trebala odgonetnuti tko zapravo govori istinu. Nije nam poznato je li osumnjičeni već suspendiran - odgovorili su nam iz policije. Ukoliko se sumnje ipak pokažu točnima, liječnik bi mogao odgovarati za seksualni delikt, a otac žrtve za fizički napad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije