OBITELJSKA TRAGEDIJA

Otac se predozirao, majka ubijena, kao i baka, pa sin kritično

miki
VL FOTO
24.05.2011.
u 10:15

Nakon pijanske svađe oko zamjene gajbe piva, 16-godišnjak čak 7 puta ubo Dženana Juzbašića (23)

Dženan Juzbašić (23) jučer ujutro je čak sedam puta nožem uboden u leđa u tučnjavi ispred dućana Miki u naselju Obilićevo i nalazi se u kritičnom stanju. Ubrzo su privedeni Ćirilo Gavrić (19) i maloljetni V.Đ. (16), za koje se sumnja da stoje iza pokušaja ubojstva. Kako se spominje, njih trojica su do 4 sata sjedili i pili u blizini dućana, da bi se najposlije posvađali oko zamjene gajbe piva.

Iako nije pronađeno hladno oružje, pretpostavlja se da maloljetnik posegnuo za nožem nakon što ga je Juzbašić napao. Stanari tvrde da su im sva trojica mladića dobro poznata jer ih često viđaju, i to u društvu alkoholičara i narkomana. Dodaju da je Juzbašić lokalni narkoman, koji je više puta uhićivan zbog pljački i zatvaran. Kako je ispred njihovih zgrada stalno bučno, nitko više nije obraćao pozornost na viku i njegovo zapomaganje. Kažu da je to već treći napad u posljednjih pola godine ispred ovog dućana, gdje nakon 22 sata ne bi smjeli prodavati alkohol.

Po život opasno ranjeni 23-godišnjak je sin starih banjolučkih narkomana, Smaje i Majde Juzbašić. Njegov otac umro je još 2000. od predoziranja, dok je njegova majka ubijena 2006. godine u svom stanu u ovom naselju s najmanje 16 uboda nožem u prsa. Nakon ubojstva u stanu je podmetnut požar, najvjerojatnije kako bi se zločin zataškao. Za njeno ubojstvo tada je bio osumnjičen jedan 27-godišnjak iz Šapca, koji do danas nije uhićen. Samo godinu prije ovog ubojstva u tome stanu se dogodila još jedna tragedija, kada je njezina majka kobno pala s balkona. Sumnja se da ju je netko gurnuo u smrt.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kolovoz
19:24 24.05.2011.

nepotrebno komentirat

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije