INCIDENT

Pijani umirovljeni policajac nasrnuo na suce iz Mostara

policija
Vl foto
11.04.2011.
u 08:37

dmah po izlasku iz vozila suce je, iz zasad neutvrđenih razloga, gumenom palicom napao Jozo Majić zvani Đođa (48) iz Drinovaca

Jučer oko 15.15 sati na parking-prostoru koji se nalazi pored službenih prostorija NK Drinovci u Drinovcima dogodio je se incident zbog kojeg je otkazano odigravanje prvenstvene nogometne utakmice između NK Drinovci i NK Branitelj iz Mostara. Naime, u navedeno je vrijeme s vozilom fiat na parking došla sudačka trojka A. M. (33), A. T. (37) i D. D. (35) iz Mostara.

Odmah po izlasku iz vozila suce je, iz zasad neutvrđenih razloga, gumenom palicom napao Jozo Majić zvani Đođa (48) iz Drinovaca, umirovljeni policajac, kojega su ubrzo slobode lišile njegove bivše kolege koje su se nalazile na osiguranju utakmice. No, stigao ih je snažno udariti po leđima. Također, u fizičkom napadu sudjelovala je još jedna, zasad neidentificirana muška osoba, koja je odgurnula jednog od trojice napadnutih sudaca.

Policija se dala u potragu za njim. Napadnutim sucima liječnička pomoć ukazana je u Domu zdravlja Grude, gdje su im utvrđene lakše ozljede. Imali su po jednu vidnu masnicu na leđima. Osumnjičeni Majić (48) priveden je u službene prostorije gdje je alkotestiran – izmjereno mu je čak 3,59 promila alkohola u dahu, nakon čega mu je izrečena mjera zadržavanja. Kako kažu iz MUP-a ZHŽ-a, nakon otrježnjenja, nad njim će se danas provesti obrada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije