Skoro se sudarili

Pilot opisao susret s NLO-om: Nešto je prošlo ispod aviona!

Airbus
Reuters/PIXSELL
30.04.2013.
u 21:53

U razgovoru sa kontrolnim tornjem kazao je da je "upravo nešto vrlo blizu prošlo ispod" zrakoplova. - Imate li nešto u ovom području - upitao je kontrolu leta pilot na što je dobio odgovor da nisu ništa zabilježili na radaru.

Prema službenoj istrazi britanskog Odbora Airprox, koji istražuje izvještaje o "bliskim susretima" na nebu, putnički zrakoplov je bio na samo 100 metara od sudara sa NLO-om dok je letio iznad Glasgowa, piše Daily Mail.

Zrakoplov je dijelilo manje od 10 sekundi do sudara sa nepoznatim letećim objektom dok se iznad predgrađa Glasgowa na visini od oko jednog kilometra pripremao za slijetanje.

Stručnjaci ne znaju što je prošlo ispod zrakoplova

Usprkos opsežnoj istrazi, Odbor Airprox, nije mogao identificirati "plavi i žuti" objekt koji je proletio ispod Airbusa 320. Pilot je ostao u šoku te je nagovijestio da je postojao veliki rizik od sudara tijekom incidenta 2. prosinca prošle godine.

U razgovoru sa kontrolnim tornjem kazao je da je "upravo nešto vrlo blizu prošlo ispod" zrakoplova. - Imate li nešto u ovom području - upitao je kontrolu leta pilot na što je dobio odgovor da nisu ništa zabilježili na radaru i da nisu niti razgovarali niti sa jednim drugim pilotom koji bi mogao biti u zraku na tom području.

Oba pilota su rekli da je objekt bio "plave i žute" boje te da "nije bio veći od balona". U izvještaju se ne navodi zrakoplov koje zračne kompanije se našao u "bliskom susretu". Niti dodatnim pregledavanjem radarskih snimki, članovi istražne komisije nisu pronašli trag NLO-a ili nekog drugog objekta koji bi odgovarao opisu pilota.

>>Mislite li da je ova snimka NLO-a stvarna ili ne?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?