Felix Magath poslao Rakitića na klupu

Platini naredio istragu protiv Bokšića

Robin Boksic
Marko Lukunic/PIXSELL
18.09.2010.
u 09:23

Kladioničarska afera zahvatila je sada i sam vrh Uefe.

Predsjednik Michel Platini naredio je izvanrednu istragu protiv vlastita istražitelja Robina Bokšića koji je zaposlen kao antikorupcijski istražitelj u stožeru šefa Uefine Disciplinske komisije Petera Limachera.

Bokšić, koji je u Zagrebu ispitivao hrvatskog suca Brunu Mariću u vezi utakmice Dinamo - Hajduk (3:0), stao je na žulj čelnicima Bayerna koji su odlučili tužiti Bokšića jer je izrazio sumnju u regularnost utakmice Europske lige koju je Bayern izgubio od ruskog Zenita s 4:0.

Iz Njemačke stiže loša vijest i za izbornika Slavena Bilića. Tri tjedna do važne kvalifikacijske utakmice s Izraelom Ivan Rakitić završio je na klupi odlukom trenera Felixa Magatha koji je nezadovoljan njegovim igrama na startu sezone.

– Rakitićem ne mogu biti zadovoljan. Igra uz premalo rizika, puno lošije u odnosu na prošlu sezonu – rekao je Magath nakon četiri uzastopna poraza.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

AN
Ana33
11:09 18.09.2010.

Istražitelj LOPOV?????! \"Poznato\" u Rvatskoj... Fuj!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije