ZRINJSKI

Plemići danas počinju pripreme, u prvoj fazi se pridružuju i juniori

zrinjski
Stojan Lasić
10.01.2011.
u 08:23

Arežina je igrač veznog reda, dok je Salković napadač. Na pripremama će se pridružiti juniori Barišić, Martinović i Miličević

Nogometaši Zrinjskog danas u 12 sati kreću s pripremama za proljetni dio prvenstva.

Upoznavanja i trening

Prvu prozivku obavit će trener Slaven Musa, koji je sa svojim pomoćnicima već trebao načiniti plan i program rada.

- Nakon prigodnih razgovora i upoznavanja, odradit ćemo i prvi trening. Prvih nekoliko dana ćemo trenirati laganije. Prvih deset dana provest ćemo u Mostaru, a za to vrijeme će nam se na probi pridružiti nešto veći broj nogometaša. Nakon uvodnog dijela odlučiti ćemo na koga ćemo sve računati i koga ćemo sve voditi na drugi dio priprema u Neum. Tu drugu fazu priprema već bi sada označio kao najvažniju, kazao nam je Slaven Musa, trener Zrinjskog.

Od novih imena očekuju se pojavljivanja Samira Dure, novog-starog plemića Pere Stojkića, kao i gruzijskog nogometaša Kutalije. Svi ti igrači ili su već potpisali ili će potpisati profi-ugovore.

- S momčadi će prvi dio priprema proći Arežina iz Sloge Uskoplje i Salković iz Čapljine. Riječ je o mladim potencijalima. Oni će dobiti šansu da se nametnu u prvoj momčadi, ali ako to i ne uspiju ostat će u našem klubu, jer obojica još uvijek imaju pravo igrati za juniore. Arežina je igrač veznog reda kojeg poznajem već neko vrijeme, dok je Salković mladi napadač odličnih predispozicija i visine. Na pripremama će nam se pridružiti potencijali iz omladinske škole Barišić, Martinović i Miličević. Dobro je da ti igrači prođu dio priprema kako bismo vidjeli kako podnose novi način rada. Igrat ćemo dosta prijateljskih utakmica tako da će oni dobiti svoje minute - dodao je Musa.

Angažman haklera

Musa je obavio razgovor i s Kristijanom Pantićem, najboljim igračem Božićnog malonogometnog turnira.

- Pantić je na malom nogometu pokazao snagu, brzinu, odličnu ljevicu. Doduše ‘veliki’ nogomet nije igrao nekoliko godina. Možda bi bilo dobro rješenje da ga pridružimo Branitelju pola sezone kako bismo vidjeli može li se snaći na travi. On ima sjajne predispozicije, ali ostaje vidjeti kakav se dogovor može s njim postići i kako bi se on mogao razvijati, dodao je Musa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?