Festival

Pobjednice Jelena, Josipa i Ana dobile buru pljeska i ovacije

Talenti
27.11.2012.
u 10:16

Nagrađena talentirana djeca na 13. glazbenom festivalu

Festival zabave, talenata, glazbe, odličnih izvedbi i dobre zabave zajednički je imenitelj 13. po redu festivala “Djeca pjevaju hitove“ u domaljevačkom Hrvatskom kulturnom centru.

Talentirana djeca

Djeca su pokazala svoje talente pjevanja, plesanja i javnog nastupa. Zauzvrat dobili su ovacije i buru pljeska koji su prekidali 13 izvođača. Pokazali su kako se i veliki talenti mogu roditi u maloj sredini. Prepunu dvoranu HKC-a ispunili su roditelji, bake, tete, prijatelji i zaljubljenici dobrih fešti, a duo šarmantnih voditeljica, studentice Marine Vrdoljak i gimnazijalke Lucije Madžarević, dodatno je zagrijavao uzavrelo ozračje. Stručni sud (Ivana Jozić, Magdalena Mišković, Vedran Vrućina) odabrao je najbolje. Buran pljesak potvrdio je i njihovu odluku. Najboljom je proglašena Jelena Petričević s izvedbom “Brodolom“. Drugoplasirana je Josipa Kesić (Solo igračica), a treća je Ana Lucić unatoč izvedbi pjesme “Rođena da budem prva“. - Više sam nego zadovoljna, jer do sada je ovo bila najzabavnija fešta, s najviše posjetitelja. Čak ni ekonomska kriza nije utjecala na organizaciju jer uz sponzore i roditelji su pritekli u pomoć, ističe Matija Gašparević, v.d. ravnatelja HKC Domaljevac.

Više potpore

Domaljevcu ne nedostaje mladih glazbenih talenata, potvrdili su u zabavnom dijelu programa prošlogodišnja pobjednica manifestacije Amanda Vrdoljak te novoformirani band studenata. Silvester Topić, Mario Oršolić, Slavko Mijić, Matias Gašparević, uz pjevače Elvisa Topića i Anite Gašparević su novi val glazbenih talenata koji njeguju kvalitetne note i dobri stari rock. Silvester je već dobro poznati „dobri duh“ ne samo ovog festivala, već i svih glazbenih nastupa pod okriljem Domaljevca, bilo da se radi o duhovnim ili rock notama.

- Želimo se okupljati redovito i praviti koncerte, zvati u goste poznate bandove ne samo za Dane općine već kroz cijelu godinu, smatra Silvester i dodaje, ‘treba nam još potpore, a talenta već imamo’.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?