CRNA SERIJA

Poginula i četvrta studentica u posljednja tri dana

prometna
VL FOTO
12.09.2010.
u 11:46

Nesreće na cestama BiH: Senad Jusić (47) te Dušan Vasiljević (55) i Nermina Dautćehajić (22) jučerašnje su žrtve triju prometnih nesreća

Senad Jusić (47) iz Donjeg Vakufa te Dušan Vasiljević (55) iz B. Novog kod Banje Luke i Nermina Dautćehajić (22) iz Prijedora jučerašnje su žrtve triju prometnih nesreća, dok je samo u jednoj čak sedmero ozlijeđeno, od čega troje teško. Jusić je poginuo u nesreći koja se dogodila u mjestu Ćurćića lug kod Bugojna, kada se vozilom mazda sudario s transporterom, kojim je upravljao 37-godišnji Samir Seferović iz Bugojna. Seferović je zadobio lakše ozljede.

Vasiljević je pak stradao pri prevrtanju traktora na njivi u rodnom selu Trvan, dok je nesretna djevojka Dautćehajić, studentica banjolučkog Paneuropskog studija Apeiron, stradala za upravljačem opel omege, koja se silovito sudarila s traktorom na cesti Čajniče - Drvar. Uzimajući u obzir tragičnu ovotjednu nesreću kod susjednog Ključa, kada su živote izgubile dvije sestre i njihova najbolja prijateljica pri odlasku po diplomu u Bihać, to je četvrta studentica koja je smrtno stradala u samo tri dana.

Najvjerojatnije zbog kliskog kolnika, brzine i nepažnje, umalo su tragične posljedice izbjegnute i u teškom udesu u južnom mostarskom naselju Gnojnice, na mjestu gdje se križaju ceste za Blagaj i Nevesinje.

Ukupno je ozlijeđeno sedmero putnika, a u toj nesreći su sudjelovala vozila nissan i volvo, koji se kretao iz smjera Mostara te skretao prema naselju Gnojnice, odnosno Nevesinju. U tom trenutku je nissan oduzeo prednost. U njemu je ozlijeđena šesteročlana obitelj Saletović, i to Bakir, Nermina, Adela, Melvida, Muharem i Mustafa, a u volvu Emir Dedić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije