tužna vijest

Poginuo Večernjakov novinar Dragutin Šantoši

Dragutin Šantoši
VL
17.09.2012.
u 16:58

Sudbina je i ovaj put bila cinična – poginuo je na zadatku. Za sve koji su ga poznavali bio je pojam “novinarčine” staroga kova

Vijest da je danas nesretnim slučajem smrtno stradao kolega novinar i fotoreporter Dragutin Šantoši sve je Styrijine redakcije zavila u crno. Šok i nevjerica. Sudbina je i ovaj put bila cinična – poginuo je na zadatku, a pokraj njegova beživotnog tijela ležao je fotoaparat kojim je tijekom mnogogodišnjeg staža snimio brojne nezaboravne snimke.

Najveći dio profesionalnog vijeka bio je vezan uz Večernji list kao šef dopisništva u Virovitici. Za sve koji su ga poznavali bio je pojam “novinarčine” staroga kova – bio je predan poslu, uvijek na terenu, uvijek u potrazi za novom temom, a usto spreman pomoći mlađim kolegama. Jedan od najproduktivnijih novinara koje je Večernji list ikada imao.

Rođen je 7. travnja 1956. u Šenkovcu kod Slatine, a u Večernjem je listu bio od 1. siječnja 1987. godine. O njegovu ugledu među kolegama dovoljno govori to što je bio predsjednik ogranka Hrvatskog novinarskog društva Virovitičko-podravske županije. 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije