HAJDUK

Poklepović otpao iz utrke za Nadzorni odbor Hajduka

Hajduk (1)
Tino Jurić/Pixsell
05.10.2011.
u 20:18

Od 54 kandidata za NO Hajduka tek njih 37 imalo je valjanju dokumentaciju.

Više od pet sati odradilo je Povjerenstvo za provođenje natječaja za izbog članova Nadzornog odbora Hajduka. Provjerili su dokumentaciju 54 pristigle prijave i dali zeleno svjetlo za 37 kandidata, koji ispunavaju uvjete natječaja. Povjerenstvo su činili četiri gradska vijećnika (Danijela Špalj, Pero Čenić, Dane Galić i Gojko Čepo, opravdano je bio odsutan Tomislav Gojo) te predstavnici Torcide Damir Gruić i Stipe Lekić. Među kandidatima koji će biti na izborima 5. studenog, a birat će ih članovi udruge "Naš Hajduk" su Mladen Bašić, Željko Bašić, Davor Božić, Ivan Brković, Silvije Bragadin-Čipčić, Zdenko Dvornik, Marko Erceg, Zoran Gašpar, Vjekoslav Hrabar, Mladen Hraste, Siniša Jalić, Zoran Jelić, Boro Kisjelica, Nikola Bilan-Koceić, Željko Kovačević, Zdravko Kovačić, Marko Križanac, Antonio Kuzmanić, Srećko Lozić, Šime Luketin, Luka Mađerić, Ante Majić, Dalibor Marijanović, Roko Markovina, Mate Milić, Josip Paladino, Zvonimir Paradžik, Ljubo Pavasović-Visković, Zoran Pičuljan, Branka Ramljak, Davor Relja, Ante Šalinović, Živko Trogrlić, Milan Veić, Vice Visković, Bojan Vujina i Tomislav Zaninović. Među kandidatima je tek jedna žena, a svi dolaze iz Splita i bliže okolice ili iz Zagreba.

Upada u oči da se među kandidatima koji nisu prošli, a Povjerenstvo ih nije imenovalo, nije našao Stanko Poklepović, slavni Hajdukov trener, koji nema završenu visoku školu i već se nagađalo da neće proći prvi krug.

Nakon što "Naš Hajduk" glasovima članova izabere sedam članova njih treba prihvatiti i splitsko gradsko vijeće, a potvrdu će dobiti na Skupštini Hajduka koja se ima održati 22. studenog.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije