neugodnost

Policajac potjerao Clintona s plaže dok je bjesnila oluja

\'Former U.S. President and United Nations Special Envoy for Haiti Bill Clinton waves after meeting with Haiti\'s President Rene Preval in Port-au-Prince in this February 5, 2010 file photo. Clinton h
Reuters/Pixsell
05.09.2011.
u 12:55

Kordon policajaca sprječavao je pješake da se približe plažama u East Hamptonu. No, unatoč tome, Bill Clinton smatrao je da nema opasnosti te je odlučio sa psom prošetati plažom

Bivši predsjednik SAD-a Bill Clinton doživio je neugodnost dok je bio u šetnji sa psom svoje supruge Hilary na plaži u East Hamptonu kod New Yorka.

Naime, kad je oluja Irena jačala i približavala se New Yorku, policijski kordon sprječavao je pješake da se približe plažama u East Hamptonu. No, unatoč tome, Bill Clinton smatrao je da nema opasnosti te je odlučio sa psom prošetati plažom. Ubrzo ga je uočio jedan policajac i potjerao s plaže, tvrde izvori New York Posta.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?