počinitelji uhvaćeni

Policija pronašla oca koji je pijan izmlatio djevojčicu u Puli

lisice
Duško Jaramaz/PIXSELL
13.09.2013.
u 10:17

Ravnateljica pulskog Centra za socijalnu skrb Dorijana Srdić je kazala kako su djeca privremeno zbrinuta.

Nakon što je prodavač Miho Stokić (32) iz Valbandona ispričao da je u utorak navečer u jednom trgovačkom centru u Puli bio očevidac premlaćivanja malene djevojčice koju je tukao pijani otac koji je s također pijanom majkom djece te malenim sinom ušao u trgovinu Intersport, policija je krenula u istragu i uspjela uhvatiti počinitelje, donosi Glas Istre.

Kako navodi taj list, počinitelji su privedeni zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela djetetovih prava, a iz PU istarske za Glas Istre jučer je potvrđeno da se roditelji nalaze na kriminalističkoj obradi u pulskoj policiji. Prema neslužbenim informacijama, radi se o dvoje ruskih državljana.

Ravnateljica pulskog Centra za socijalnu skrb Dorijana Srdić je kazala kako su djeca privremeno zbrinuta.

- Poduzete su mjere zaštite djece i očekujemo ishod istrage da bismo vidjeli što ćemo i kako dalje poduzimati. Djeca su privremeno zbrinuta i sve je u redu, kazala je Srdić koja nije mogla potvrditi dob djeteta, prenosi Glas Istre.  

>> Pijani otac do krvi izmlatio djevojčicu u šoping-centru?!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije