ubojstvo obitelji

Policija traga za Balkancem koji je viđen u kampu prije masakra

britanska policija,al-hilli
Reuters/PIXSELL
11.09.2012.
u 14:56

Stranac je viđen u kampu u kojemu je ljetovala obitelj Al-Hilli. Nije bio odjeven kao da je na odmoru.

Policija traga za tajanstvenim Balkancem koji je navodno viđen u blizini kampa u kojemu je obitelj Al-Hilli ljetovala prije nego što je ubijena u francuskim Alpama, prenosi The Sun. Prema svjedočenju Nizozemaca Jana Janssena i Annemarie Souderman, koji su kampirali blizu britanske obitelji, taj se stranac isticao jer nije bio odjeven kao da je na odmoru.

– Muškarac kojeg sam vidjela kako se mota okolo bio je dotjeran. Nije nosio kravatu, ali nosio je sako. Činilo mi se da je izgledao kao da je s Balkana ili možda iz Istočne Europe – ispričala je Annemarie.

Janu je pak bilo neobično što je Britanac iračkog podrijetla Saad al-Hilli (50) i po pet puta na dan u autu napuštao kamp i vraćao se nakon 20 do 30 minuta. Začudilo ga je i kada je obitelj iznenada napustila kamp nakon samo dva dana, iako su rekli da planiraju ostati cijeli tjedan. Kamp su napustili u ponedjeljak, a njihov izrešetani BMW pronađen je pokraj obližnjeg jezera Annecy u srijedu.

Izvor blizak istrazi jučer je otkrio i da policija zna kako se Saad u kampu susreo s nekoliko ljudi. Policija ih je većinu identificirala, no još ne znaju svačija imena. Policija je također gotovo stopostotno sigurna da su Saad, njegova supruga, punica te biciklist koji se slučajno zatekao na mjestu nesreće ubijeni oružjem Skorpio, proizvedenim 1959. u Čehoslovačkoj.

Više informacija policija bi mogla doznati od kćeri ubijenog bračnog para, sedmogodišnje Zainab, koja je kao i njezina mlađa sestra preživjela napad, a prekjučer je izašla iz kome te je puštena iz bolnice. Prve riječi koje je rekla policiji bile su: "Tako sam uplašena, što se događa."

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

Avatar Stipo Li
Stipo Li
10:46 12.09.2012.

Muškarac kojeg sam vidjela kako se mota okolo bio je dotjeran. Nije nosio kravatu, ali nosio je sako. Činilo mi se da je izgledao kao da je s Balkana ili možda iz Istočne Europe ------------------------ Bože koja idiotarija!

Avatar Idler 3
Idler 3
10:52 12.09.2012.

Oružje nije nikakav "Skorpio" nego eventualno "Skorpion" ako želite češki il možete i "Škorpion" po hrvatski. PS: al opis Balkanca mi je mraaaaak >;-))

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?