Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
5 -1°C
  • cinbenik:

    Ovaj neprijateljski clanak za vlast federacije zalasi u sve svere(politike,rata....),a ima za cilj omalovaziti trenutnu vlast ipak legalnu.Zao mi je svakog ako ga skinu,a nevin je i isti tako mi je zao mnogih koji su trebali a nisu ostvarili svoja ... prikaži još! prava,a po osnovi ucesca u ratu.No jedno moramo shvatiti nemogu civili koji su bili u logoru,biti isto tretirani kao pripadnici postrojbi HVOa a isto su bili u logoru.Vjerujem takoce da ima mnogo upravo takvih civila koji su nakndno, politickom pravdom HDZea ,bili upisani naknadno kao pripadnici HVOa.A takodje je poznato da sve udruge kontrolira HDZe.Pa bi stoga (ako su civili a skinuti)oni trebali prava traziti od HDZea koji je ,pretpostavljam,to omogucio.

  • dzalic:

    CIMBENIK Ti si jedna obicna K....a Dok je HVO ratovao proti četnika vi ste te iste četnike sa cvijecem docekivali u Stocu I ti sad rec da je netko od Hrvata bio civil pogotovo civil od 22 godine Nama je ... prikaži još! to bila sramota a vi ste mislili da cete cijeli rat provesti kao civili pa ste se oreračunali ali debelo na svoju stetu

  • cinbenik:

    Gospodine Dz. niste vi u Hercegovini skoro vidjeli rata protiv cetnika,a sto je i bila strategija HDZea inace hercegovacke stranke,koja je na prevaru patriotizma i uz podrsku crkve dosla na vlast i vodila politiku i rat samo za racun jedne ... prikaži još! regije,a na stetu ostalih Hrvata,a posebno Bosanskih,a posebno Posavskih koje se odmah takva politika oderekla jer je previse dobro gravitirala i ovakva politika HDZea nije mogla doci do izrazaja pa ste je uz pomoc Srba unistili.Sve ovo uz duzno stovanje onih koji su ratovali,a nisu vodili politiku.Takodje je nejasno gospodine DZ.kako to da u vecinskom Hrvatskom Bugojnu i tako jake zaledjine dodje do pada tog mjesta kada se zna da muslimani pogotovo nisu imali naoruzanja,a sada su svi bili branitelji.Zato je potrebno izvrsiti revizije kako u Hrvatskoj,a tako pogotovo u BiH,jer svaki taj lazni branitelj bere novac iz dva proracuna iz Hrvatskog i F. BiH.pa tkome pripada to pravo neka koristi,ali kome ne neka nekoristi,a ne samo zbog regije i politike koristiti ta prava.