Što se događa s Francuzima, prvacima svega

Posrnuli div Karabatić je problem jer ne misli na rukomet

'French Nikola Karabatic (L) grimaces next to Hungarian Balazs Laluska (R) during the Men\'s EHF Euro 2012 Handball Championship match France vs Hungary at the sports hall in Novi Sad on January 20, 2
'FRANCK FIFE'
22.01.2012.
u 12:11

- Imamo ozbiljan problem s Karabatićem, našim glavnim igračem. Ne igra dobro. Vezao je na sebe jako puno dužnosti izvan rukometa, puno publiciteta, u glavi mu je biznis koji ima izvan terena – kaže bivši izbornik Constantini.

Pitanje svih pitanja nakon prvog kruga Europskog prvenstva u Srbiji je: što se događa s Francuzima?

Galski pijetlovi predvođeni Nikolom Karabatićem, aktualni prvaci svega (Europe, svijeta i olimpijski pobjednici), što u rukometu do njih još nitko nije bio, ušli su u drugi krug bez bodova s dva poraza od Španjolske i Mađarske, te mršavom pobjedom protiv Rusije. Odgovor smo potražili kod Daniela Constantinija, bivšeg izbornika trikolora, Onestina prethodnika, koji redovito dolazi na velike turnire.

- Imamo ozbiljan problem s Nikolom Karabatićem, našim glavnim igračem. Ne igra dobro. Vezao je na sebe jako puno dužnosti izvan rukometa, puno publiciteta, u glavi mu je biznis koji ima izvan terena. Sve je to utjecalo na njegovu igru, jer ipak je sve to za njega novo. Usto, moramo razumjeti i da je gubitak oca Branka silno utjecao na njega u posljednjih pola godine. Sve to nisu nepremostivi problemi, ali ih se skupilo puno i teško mu se s obzirom na sve to stopostotno koncentrirati na igru.

Naravno, nije samo Nikola problem.

- Cijela momčad loše igra. Prvu utakmicu protiv Španjolske igrali smo bez Omeyera, što nikako ne mogu razumjeti. Onda se vratio, ali ni on nije dobar.

Constantini čak ni ne vjeruje u čudo.

>>Cijeli razgovor s Constantinijem pročitajte u danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije