Tjeralice

Potraga zbog krađe za majkom koja je rodila i pobjegla iz bolnice

Spajić
19.03.2013.
u 09:10

Raspisivanje tjeralice izdao Općinski sud u Širokom Brijegu

Bosiljka Spajić, rođena 17.srpnja 1982. u Konjicu s prebivalištem u mostarskom Ortiješu, od jučer se nalazi na popisu tjeralica MUP-a Zapadnohercegovačke županije. Naredbu za to je zbog krađe izdao Općinski sud Široki Brijeg. - Građane koji imaju informaciju o boravku i kretanju navedene osobe molimo da obavijeste najbližu policijsku postaju pozivom na besplatni telefonski broj 122 - navode iz ovog MUP-a. O 30-godišnjoj Bosiljki Spajić pisali smo i krajem studenog prošle godine, kada je napustila svog tek rođenog sina na porodiljnom odjelu Kliničke bolnice u Mostaru. Zbog toga je ovaj mališan, koji nema ni pet mjeseci, našao utočište u ustanovi Majčino selo u Međugorju.

Odlično stanje


To je ranije potvrdila dr. Vesna Brkić, šefica Odjela za pedijatriju KB-a Mostar, gdje je ovaj dječačić bio smješten od dana kada ga je majka napustila. - U Centru za socijalni rad Mostar odlučili su da je najbolje rješenje da se beba smjesti u Majčino selo, jer majka nije htjela pristati na liječenje od ovisnosti, što je bio uvjet da joj se dodijeli dijete - kazala je dr. Brkić. Istaknula je da je beba u vrijeme boravka na ovom odjelu napredovala u razvoju i da je otpuštena u odličnom zdravstvenom stanju.

Bijeg iz bolnice

Bosiljka Spajić 24. studenoga prošle godine rodila je dječačića, a drugi dan pobjegla je iz bolnice ostavivši dijete. U bolnicu je došla u pratnji muškarca za kojeg je tvrdila da je njen suprug, ali kasnije se ispostavilo da je Spajić razvedena i da je osoba koja je sklona uživanju narkotika te da ima još dvoje djece o kojima se brinu njeni roditelji. Iako je nekoliko dana nakon bijega posjetila svog sinčića u bolnici i izrazila želju da ga uzme sebi, to se nije dogodilo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije