Kritika je sve manje

Povetkin: Kličko me nije uplašio, želim revanš!

Kličko Povetkin (1)
Reuters/Pixsell
10.10.2013.
u 12:23

– Kličko me nadmudrio kad je u pitanju taktiku, ali ja se ni u jednom trenutku nisam predao

Salve kritika na račun Vladimira Klička nekoliko dana nakon održane borbe polako se stišavaju, ali sad se napokon odlučio oglasiti i jedan od aktera čiju izjavu do sada nismo imali priliku čuti s obzirom na to da nije sudjelovao ni na konferenciji za medije nakon borbe.

Alexander Povetkin smatra da je čak precijenio u nekim stvarima svog ukrajinskog suparnika i višestrukog prvaka svijeta te se nada da će imati dobiti priliku za revanš.

"Jedino o čemu sad razmišljam jest revanš, nije me ni najmanje uplašio. Možda sam izgubio bitku, ali rat će biti moj. Kličko me nadmudrio kad je u pitanju taktiku, ali ja se ni u jednom trenutku nisam predao. Bio je jači, no ja ću izvući pouke iz poraza i pripremiti novu taktiku", rekao je Povetkin koji je za nastup dobio pet i pol milijuna dolara.

O eventualnom revanšu oglasio se i Kličkov menadžer koji je odbio takvu pomisao jer je Vladimir uvjerljivo slavio u svim rundama.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?