Nezgoda

Poznati glumac udario u bagrem

emir
VL FOTO
13.04.2012.
u 10:00

Nezgoda koja se dogodila jučer ujutro, nije bila zabilježena u policijskom sažetku

Poznati bh. glumac i nekadašnji ministar kulture Sarajevske županije Emir Hadžihafizbegović jučer je u Tuzli, nekoliko minuta iza ponoći, imao prometnu nesreću u kojoj, kako sam kaže, nije ozlijeđen, dok je njegov brat gore prošao. S druge strane, prve informacije su ukazivale na teže posljedice po sudionike nesreće, a tom prigodom je pričinjena velika materijalna šteta.

“Ja se već nalazim u Zagrebu gdje snimam seriju ‘Markov trg’. Točno je da sam imao nesreću, ali nisam ozlijeđen. Moju “škodu superb” crne boje za vrijeme nesreće vozio je moj brat, a ne ja. Najvažnije je da je sve prošlo bez ikakvih težih posljedica”, ponavljao je novinarima glumac Emir Hadžihafizbegović. Inače, nesreća se dogodila u Tuzli na putu koji vodi prema Sveučilišnom kliničkom centru. Automobil “škoda” skliznuo je s kolnika i udario u bagreme pored puta. U MUP-u Tuzlanske županije o ovoj nesreći nisu rekli više detalja.

“Nisam bio kod kuće kada se to dogodilo. Susjed mi je rekao da je bila prometna nesreća, a ja sam ujutro zvao policiju. Došli su na mjesto događaja, nešto zapisali i otišli. Nisam dobio informaciju o kome je riječ”, kazao je vlasnik kuće i dvorišta u kojem se zaustavila “koda superb”.

Zbog čega u policijskom sažetku i na internetskoj stranici MUP-a Tuzlanske županije nema informacija o prometnoj nesreći? Možda zbog činjenice da je pričinjena samo materijalna šteta, a možda i zbog aktera, pitali su se jučer novinari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije