Vladimir Vukčević:

"Pregovarali smo s Mladićevom i Hadžićevom obitelji o predaji"

\'unu beograd 24.07.2008 ...beograd...specijalni sud za ratne zlocine u beogradu...vladimir vukcevic... Foto:Antonio Bronic  =VECERNJI LIST=\'
Antonio Bronić/Pixsell
09.05.2011.
u 09:20

Pozivam Mladića i Hadžića da se dragovoljno predaju i pokažu realno domoljublje, i spriječe da njihove obitelji i prijatelji budu u neugodnoj situaciji, kaže Vukčević.

 BEOGRAD - Glavni tužitelj za ratne zločine Srbije, Vladimir Vukčević izjavio je beogradskom dnevniku Danas kako su s obitelji Ratka Mladića i Gorana Hadžića do "2007. više puta pregovarali".

- I ja sam spreman pregovarati s obiteljima njih dvojice, kako bi završili ovu temu i spriječili dodatne pritiske na Srbiju zato što su njih dvojica u bijegu. I danas ih pozivam da se dragovoljno predaju i pokažu realno domoljublje, i spriječe da njihove obitelji i prijatelji budu u neugodnoj situaciji. U protivnom, svima koji su povezani s njima zaplijenit ćemo imovinu u skladu sa zakonima koje je Srbija donijela, posebno Zakonom o oduzimanju imovine - rekao je Vukčević dodajući kako vjeruje da su onemogućeni svi izvori financiranja Mladića i Hadžića "u Srbiji" i da "svaku novu informaciju momentalno provjeravamo i nadamo se da će nas upravo ona dovesti do njih dvojice".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije