Kaznena prijava

Primali mito pa vojnike unapređivali u dočasnike

zekerijah_osmic
11.09.2013.
u 14:25

Slučaj je sve zaintrigirao pa su nadležna tijela unutar Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH, na prijedlog ministra Osmića, provela istragu o utvrđivanju istinitosti navoda o uzimanju mita za unapređivanje vojnika u dočasnike

Na temelju rezultata istrage za uzimanje mita u Oružanim snagama BiH, ministar obrane Zekerijah Osmić podnio je kaznenu prijavu. Novi skandal vezan je uz davanje mita za prijem vojnika u kategoriju dočasnika u Oružanim snagama BiH. Ministar je prijavu proslijedio Agenciji za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA). Slučaj je sve zaintrigirao pa su nadležna tijela unutar Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH, na prijedlog ministra Osmića, provela istragu o utvrđivanju istinitosti navoda o uzimanju mita za unapređivanje vojnika u dočasnike. Na temelju rezultata te istrage, ministar Osmić je odlučio podnijeti kaznenu prijavu SIPA-i, te je nadležnim tijelima unutar Oružanih snaga BiH naredio pokretanje disciplinskog postupka, priopćeno je iz ovog Ministarstva. SIPA će, u skladu sa svojim nadležnostima i procedurama, kaznenu prijavu proslijediti Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine. 
To nije prvi skandal u posljednjih nekoliko godina koji je vezan uz 
Oružane snage BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?