Kraljevsko vjenčanje

Princ Harry uskoro pred oltarom: Sprema se zaprositi Cressidu!

princ Harry
27.08.2013.
u 09:01

Nakon što je princ William postao tata te se posvetio u potpunosti obiteljskom životu, čini se da njegovim stopama ide i mlađi Harry

Nakon što je princ William postao tata te se posvetio u potpunosti obiteljskom životu, čini se da njegovim stopama ide i mlađi Harry. Poznat po ljubavi prema ženama i tulumarenju, simpatični Harry se smirio uz manekenku Cressidu Bonas.

 Zajedno su bili na safariju u Bocvani i nakon putovanja Harry je počeo govoriti da je Cressida ona prava za njega. Neće je zaprositi jedino ako se dogodi nešto jako gadno  izjavio je izvor. U vezi su već 18 mjeseci, a prema pisanju Daily Stara, princ je spreman djevojku zaručiti do kraja godine te se vjenčati na proljeće iduće godine. Zaljubljen je preko ušiju te spreman napraviti što nije ni s jednom djevojkom dosada.

Cressida i Harry upoznali su se preko princeza Beatrice i Eugenie budući da je ona njihova bliska prijateljica, a one Harryjeve rođakinje. U godinu i pol dana dugoj vezi iznimno su se zbližili, a idilu je poremetio skandal koji je izbio nakon što su u javnost procurile prinčeve golišave fotografije s hotela u Las Vegasu. Pomirili su se tijekom zimovanja u Švicarskoj, a uskoro ponovno nakratko prekinuli. Otkako su se posljednji put pomirili, Harry i Cressida su nerazdvojni.

>>Princ Harry: Moja je zadaća zabavljati se s princom Georgeom!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije