silovali španjolke

Privedena petorica koja se sumnjiče za silovanja u Acapulcu

meksicka policija
Reuters/PIXSELL
11.02.2013.
u 22:27

Meksička policija pretpostavlja da su žrtve od jednog ili nekolicine osumnjičenih dan prije kobnog 6. veljače kupile drogu

Meksičke vlasti uhitile su u ponedjeljak petoricu muškaraca koje drže odgovornima za silovanja šest španjolskih turistica u Acapulcu. Identiteti uhićenih nisu otkriveni, a CNN piše da se pretpostavlja kako su žrtve od jednog ili nekolicine osumnjičenih dan prije kobnog 6. veljače kupile drogu. Privedeni muškarci stari su od 20 do 30 godina a osim silovanja žena, sumnjiči ih se i za teroriziranje njihovih partnera te krađu njihovih mobitela, iPada i tenisica. Meksički državni tužitelj kazao je da su motivi brutalnog zločina bili ''plačka i zabava''.

Silovane žene u dobi od 24 do 34 godine trenutno se nalaze pod zaštitom meksičkih vlasti. Sedmu ženu, koja je u trenutku zločina boravila u bungalovima, napadači su poštedjeli kada im se predstavila i kazala da je Meksikanka. Policija je otkrila da je na slučaju zaposleno 50 policijskih inspektora.

>>Naoružana skupina muškaraca silovala šest turistica u Acapulcu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?