NK Posušje

Privedeni igrači NK Posušje zbog napada na suce

posušje
Arhiva VL
25.10.2009.
u 11:11

Naime, nakon utakmice Prve lige FBiH između Posušja i FK Igman iz Konjica, nekoliko igrača Posušja fizički je nasrnulo na glavnog i pomoćne suce.

- Nakon završetka utakmice jedan od igrača NK Posušje, nezadovoljan suđenjem, nasrnuo je na suca, a nakon toga počelo je naguravanje u kojem je sudjelovalo još nekoliko igrača kluba Posušje", izjavio je Damir Čutura, glasnogovornik Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona.

Naime, nakon utakmice Prve lige FBiH između Posušja i FK Igman iz Konjica, održanoj u subotu na stadionu Mokri Dolac u Posušju, nekoliko igrača Posušja fizički je nasrnulo na glavnog i pomoćne suce, no u incidentu nisu sudjelovali navijači, prenosi Sarajevo-x.com.

Policija je brzo intervenirala, a 12 igrača privedeno je na saslušanju dok je trojici napadnutih sudaca odmah pružena liječnička pomoć.

Protiv igrača je pokrenut prekršajni postupak, a jedan navijač je pritvoren zbog kršenja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
15:29 25.10.2009.

ponovo se politički ciljevi ostvaruju preko nogometa. 95 % retardiranih ljudi nastjesti će naravno na jeftinu propagandu. što se može.

OB
-obrisani-
17:57 25.10.2009.

Sarajevski mediji ..ne gube vrijeme pisajući o Posušju naravno u kontekstu ...ponovnog napada,,,,,,, Sad će i svaki pijanac koji se sruši na hrvatskom dijelu biti....u medijskom napumpavanju,,,, napadnut i gurnut.........

OB
-obrisani-
11:50 25.10.2009.

Zagrijavanje pred buru u Bosni i Hercegovini

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?