Nakon nestanka

Pronađeni ostaci tijela starijeg muškarca

drvar
VL FOTO
11.04.2012.
u 17:13

Glasnogovornik Uprave policije MUP-a Ivica Vrdoljak kazao je Srni da je posmrtne ostatke osobe, koja bi mogla biti 84-godišnji Jovan Škrbić, pronašao mještanin

Na području općine Drvar, zvanom Presadline, prema lokalitetu Lunjevača, jutros su pronađeni posmrtni ostaci starijeg nepoznatog muškarca, o čemu je odmah obaviještena lokalna policija, potvrđeno je iz MUP-a Herceg - Bosanske županije.
Glasnogovornik Uprave policije MUP-a Ivica Vrdoljak kazao je Srni da je posmrtne ostatke osobe, koja bi mogla biti 84-godišnji Jovan Škrbić iz drvarskog sela Prekaja, pronašao jedan mještanin. Škrbić je 10. studenoga 2011. godine otišao iz kuće i od tada mu se gubi svaki trag.

Vrdoljak je potvrdio da će pronađeni ostaci tijela danas biti prevezeni u Županijsku bolnicu \"Fra Mihovil Sučić\" u Livnu, gdje će biti izvršena obdukcija i identifikacija, kako bi se sa sigurnošću utvrdilo ko je muškarac čiji su posmrtni ostaci slučajno pronađeni.

U proteklih pet mjeseci u potragu za Jovanom Škrbićem, čiji je nestanak policiji u Drvaru prijavio njegov sin Boro 11. studenog prošle godine, bili su uključeni policija Herceg - Bosanske županije, članovi Gorske službe spašavanja iz Tomislavgrada i mještani Prekaje, ali traganja nisu dala rezultata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije