MUJEZINOVIĆ PORUČIO:

Proračun za 2011. temeljiti na bazi kompromisa

mujezinović
VL FOTO
16.06.2010.
u 13:59

On je mišljenja i kako neće biti problema kada je u pitanju aranžman s MMF-om, uz stav i da predstavnici te financijske institucije shvataju da je ovo u BiH izborna godina

Federalni premijer Mustafa Mujezinović vjeruje kako će se postići kompromis o dobrim proračunskim okvirima na entitetskim i državnom nivou za iduću godinu.

Mujezinović je u izjavi novinarima u Banjoj Luci, nakon sjednice Fiskalnog vijeća BiH, potvrdio da su dogovoreni globalni okviri fiskalnog bilansa i politika u BiH za period 2011.- 2013. te da je sada na savjetodavnoj grupi Vijeća da za sljedeću sjednicu “razradi detalje kako bismo imali dobar proračun za entitetski i državni nivo”.

Ističući kako je poznato kolika će biti javna potrošnja u BiH za iduću godinu, Mujezinović je rekao da će se Fiskalno vijeće na sljedećem sastanku dogovoriti o izvoru financiranja.

- Ne radi se o tome da se nekome umanjuje, već da se definira tko iz kojih izvora povlači sredstva. Mislim da se možemo dogovoriti o tom pitanju - kazao je federalni premijer.

On je mišljenja i kako neće biti problema kada je u pitanju aranžman s MMF-om, uz stav i da predstavnici te financijske institucije shvataju da je ovo u BiH izborna godina.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?