Partizan - ZVEZDA

Prosinečki nokautirao Granta i ušao u finale Kupa

'20.02.2011., stadion Marakana, Beograd, Republika Srbija - Prijateljska utakmica, Crvena zvezda - Borac, 2:1. Robert Prosinecki debitirao je kao trener Crvene zvezde u posljednjoj provjeri uoci nasta
'STR-5687/HaloPix/PIXSELL'
11.04.2012.
u 21:34

Hrvatski stručnjak na klupi Crvene zvezde, Robert Prosinečki, ostvario je najveću pobjedu otkako je na klupi u Beogradu.

Hrvatski stručnjak na klupi Crvene zvezde, Robert Prosinečki, ostvario je najveću pobjedu otkako je na klupi u Beogradu te po drugi puta u tri tjedna pobijedio najvećeg suparnika Partizan (2:0) te time izborio finale Kupa Srbije 16. svibnja u Novom Sadu, gdje će igrati s Borcem iz Čačka.

Igrači "Žutog" obranili su na stadionu Partizana prednost iz prve utakmice, kada su kod kuće također pobijedili 2:0.

Već prvi izvještaji govore da je "Žuti" taktički potpuno uništio uglednog izraelskog stručnjaka, nekad na klupi Chelseaja, Avrama Granta, iznenadivši ga i početnom postavom.

Golove za crveno-bele zabili su Lazović (62) i Borja (91) u drugom poluvremenu.

Partizan: Stojković - Aksentijević, Rnić, Ivanov, Volkov - Kamara - Tomić, Vukić, Babović - L. Marković, Dijara

Crvena zvezda: Bajković - Vešović, Maksimović, Tošić, Mladenović - Mijailović, Dimitrijević, Milivojević, Evandro - Lazović, Kasalica

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije