Bez dlake na jeziku

Prosinečki: Sammir i Halilović nisu zaslužili poziv u reprezentaciju

\'07.09.2010.,stadion u Maksimiru,Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo 2012. godine.Hrvatska - Grcka. Robert Prosinecki. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
15.06.2013.
u 13:52

- Čitam da se stvara tandem Modrić - Halilović. Kakav tandem, ovaj igra u Realu, a ovaj je odigrao osam i pol minuta za Dinamo

Robert Prosinečki odradio je odličnu sezonu u Kayserisporu, a u intervjuu za Sportske novosti osvrnuo se, između ostalog, i na hrvatsku reprezentaciju.

- Sa Škotima smo igrali u najnezgodnije vrijeme. Nije da sad branim Štimca, ali događaju se dani kad ti momčad podbaci. Možemo mi sad ovdje u kafiću biti pametni nakon svega, pričati što je trebalo napraviti ovako, što onako. Ali zaista je vrijeme igranja utakmice bilo nezgodno, završava sezona, svi igrači razmišljaju o odmoru, neki su osvojili sve što se moglo osvojiti, drugi su ispali iz svojih momčadi... - rekao je za Sportske novosti.

Osvrnuo se i na pozivanje Halilovića u reprezentaciju.

- Meni to nije normalno! Pa tko je tu lud? Zar je pozvan samo zato da ne bi igrao za Bosnu? Ako je želio ići u Bosnu, neka ide u Bosnu! Ljudi moji... Onda čitam da se stvara tandem Modrić - Halilović. Kakav tandem, ovaj igra u Realu, a ovaj je odigrao osam i pol minuta za Dinamo. Preskočio je Halilović sve selekcije i došao u A-reprezentaciju. Ne kužim, to mi je totalno abnormalno.

A Sammir u reprezentaciji?

- Nakon ovih vaših pitanja svi će kazati da sam kontra svih. To također nije normalno! Čovjek te četiri godine zaje…, frajer Brazilac sa svim mogućim stvarima, a ti ga pozoveš u reprezentaciju i onda bi još trebao biti glavni igrač!? Zar bi sve njegove priče trebali “pojesti” i kazati “dobro, nek’ frajer igra”? Pa što onda nije riješio utakmicu protiv Škotske?! Neka se nitko ne naljuti, Štimac ima svoje viđenje. On je gledao utakmice, ja možda nisam dovoljno kompetentan, samo iznosim svoj ljudski stav.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije