Milorad Barašin

Provaljeno u stan glavnog tužitelja BiH

barasin
web
23.02.2010.
u 17:27

Policija i istražitelji obavljaju očevid te utvrđuju što je sve odneseno u provalnoj krađi, kaže se u priopćenju

– Nepoznati počinitelji, za kojima policijska tijela trenutačno tragaju, noćas su provalili u stan koji koristi glavni tužitelj Tužiteljstva BiH, gospodin Milorad Barašin – priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Policija i istražitelji obavljaju očevid te utvrđuju što je sve odneseno u provalnoj krađi, kaže se u priopćenju, no također se ističe kako je nedvojbeno da je ukradeno prijenosno računalo koje koristi glavni tužitelj.

Tužiteljstvo BiH ocjenjuje kako ova pljačka može predstavljati izravni napad na tužitelja Barašina kao glavnog tužitelja te očekuje da istraga što prije utvrdi što se točno zbilo.

– Tužiteljstvo BiH zabrinuto je zbog navedenog događaja, kao i svih drugih oblika napada na nositelje pravosudnih funkcija i neovisno pravosuđe u Bosni i Hercegovini – piše u priopćenju.

Glavni tužitelj Barašin trenutačno se nalazi na konferenciji o nasljeđu Haaškog tribunala koja se održava u Den Haagu.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
18:18 23.02.2010.

Pa nije ni čudo što je onda u Hagu najmanje muslimana , pokradu sve dokaze a kukaju na druge i optužuju za genocid . Pametno, napad je najbolja odbrana !

UK
Ugo Kajvez
17:37 23.02.2010.

Obavještajno podzemlje ......

OB
-obrisani-
19:09 23.02.2010.

Ajde da oni samo kradu, nego oni umjesto ukradenih dokumenata podmecu falsifikate, tako da zrtve prave koljacima!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije